FB_omslagfoto_zoom_d.jpg


“Gewoon de mooiste, leukste, gezelligste, meest hippe en sfeervolle winkel van Emmen.”
Beschermengelen van Swarovski kristal
...Impressie winkel Emmen...
Kaarten
Kerst
Kinderen
     Baby en peuter
     Baby en peuter, pluche.
     Bouwen en timmeren
     Buiten spelen
     Educatief
     Fietsen en lopen
     Kinderkamer
     Kleine cadeautjes
     Koken en boodschappen
     Muziek
     Naar school en op reis
     Poppen, - alles voor
     Poppentheater, poppenhuizen.
     Puzzels
     Spellen en spelen.
     Trein en auto
     Walkytalkie sokpoppen
Scrabble letters van hout
Tassen
Woonaccessoires


Startpagina | Uitleg | Voorwaarden | Privacybeleid | Contact | Mail ons

 Winkelmandje | Bestelling verzenden

Kinderen - Poppen, - alles voor
Baby en peuter | Baby en peuter, pluche. | Bouwen en timmeren | Buiten spelen | Educatief | Fietsen en lopen | Kinderkamer | Kleine cadeautjes | Koken en boodschappen | Muziek | Naar school en op reis | Poppen, - alles voor | Poppentheater, poppenhuizen. | Puzzels | Spellen en spelen. | Trein en auto | Walkytalkie sokpoppen |
. Poppen van Corolle

Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en behoort tot een van de mooiste en sterkste poppenmerken ter wereld. De kwaliteit van de Corolle pop is zeer hoogwaardig. De aanhechting van met name de kunststof ledematen aan het stoffen lijfje is zeer sterk waardoor de Corolle pop vele jaren een geliefd stukje speelgoed is. De smaakvolle lieve gezichtjes van de Corolle pop maken deze pop tot een onafscheidelijk vriendje of vriendinnetje. Voor de allerkleinsten vanaf 6 maanden is er al een knuffelpop van Corolle met een kunststof gezichtje waar geen phalaten in verwerkt zitten, waardoor de baby er gerust op mag sabbelen.

Prijs : € 0.00
 
Corolle babipouce raye rose

Corolle babipouce raye rose
Klik voor meer details

Lieve zachte knuffelpop van het fijne merk Corolle. Het gezichtje is van vinyl en wasbaar. Afmeting: 28 cm.

Prijs : € 29.99
 
Corolle bebe dodo

Corolle bebe dodo
Klik voor meer details

Een babypop van het merk Corolle. Deze babypop heeft een zacht lijf, blauwe ogen en is 36 cm. groot. Een knuffeltje, een dekentje en een boekje worden bijgeleverd in de doos.

Prijs : € 59.99
 
Naar bovenkant pagina

Corolle calin bad duizend-en-een bloemen

Corolle calin bad duizend-en-een bloemen
Klik voor meer details

Neem deze badpop mee in bad, zwembad of zelfs naar zee! Met zijn 30cm een ideaal formaat voor de kleine armpjes van je kind. Het zachte lijfje is gemaakt uit sneldrogend materiaal en voorzien van een lusje om makkelijk te laten drogen. De armen, benen en hoofdje zijn gemaakt van zacht vinyl dat ruikt naar vanille. De oogjes vallen vanzelf dicht wanneer je je popje te slapen legt. Deze pop heeft ook haar eigen roze badeendje om mee te nemen in bad. Vanaf 18 maanden

Prijs : € 39.99
 
Corolle calin bad fleurs de corolla

Corolle calin bad fleurs de corolla
Klik voor meer details

Neem deze badpop mee in bad, zwembad of zelfs naar zee! Met zijn 30cm een ideaal formaat voor de kleine armpjes van je kind. Het zachte lijfje is gemaakt uit sneldrogend materiaal en voorzien van een lusje om makkelijk te laten drogen. De armen, benen en hoofdje zijn gemaakt van zacht vinyl dat ruikt naar vanille. De oogjes vallen vanzelf dicht wanneer je je popje te slapen legt. Deze pop heeft ook haar eigen badeendje om mee te nemen in bad. Vanaf 18 maanden

Prijs : € 39.99
 
Corolle calin bad plouf rose

Corolle calin bad plouf rose
Klik voor meer details

Je kleintje zal verliefd worden op deze pop! Ze is 30 cm groot, de ideale grootte voor je kindje om haar te knuffelen. Een zacht lijfje en haar gezicht, armen en beentjes zijn van zacht vinyl met vanillegeur helpt je kleintje te troosten op moeilijke momenten. De oogjes vallen toe wanneer ze op haar rug gelegd wordt. Geschikt voor kindjes vanaf 18 maanden.

Prijs : € 39.99
 
Naar bovenkant pagina

Corolle calin bisou

Corolle calin bisou
Klik voor meer details

Deze babypop is interactief en heeft 4 functies zoals het zeggen van Mama , Papa, lachgeluid en eetgeluidjes maken. Druk op haar buikje om de functies te laten horen. De pop is wasbaar, heeft een zacht lijfje gevuld met korrels, waardoor de babypop goed kan blijven zitten. De slaapoogjes zijn veilig en kunnen er niet uit. Geschikt voor peuters vanaf 1 jaar.

Prijs : € 45.00
 
Corolle Calin c10001 fleurs

Corolle Calin c10001 fleurs
Klik voor meer details

Deze lieve babypop komt uit de serie 'Mon premier Corolle' en is geschikt als eerste echte babypop voor uw kind. Ze is 30 cm lang waardoor ze op de onderarm van uw kind past. Daardoor is ze erg aantrekkelijk om mee te spelen voor kinderen vanaf 18 maanden. Het lijfje is van stof en de armpjes, beentjes en het hoofdje zijn van een kunststof met subtiele vanille geur. De pop kan op de hand gewassen worden. Leeftijd vanaf 18 maanden.

Prijs : € 39.99
 
Corolle Calin Charmeur.

Corolle Calin Charmeur.
Klik voor meer details

Dit popje komt uit de serie 'Mon premier Corolle' en is geschikt als eerste babypopje voor uw kind. Ze is 30 cm lang waardoor ze op de onderarm van uw kind past. Daardoor is ze erg aantrekkelijk om mee te spelen voor kinderen vanaf 18 maanden. Het lijfje is van stof en de armpjes, beentjes en het hoofdje zijn van een kunststof met subtiele vanille geur. Ze heeft een paar kleine tandjes!! De pop kan op de hand gewassen worden. Leeftijd vanaf 18 maanden.

Prijs : € 39.95
 
Naar bovenkant pagina

Corolle calin melody

Corolle calin melody
Klik voor meer details

Ik ben een lieve zachte babypop van 30 cm. van Corolle en ik heet Melody. Ik draag een schattig jurkje en een haarband. Ik kan ook geluid maken! Als je op mijn buik drukt, hoor je een zacht muziekje. Er zijn 4 melodietjes.

Prijs : € 45.00
 
Corolle calin Naima

Corolle calin Naima
Klik voor meer details

"Mijn eerste popje" zorgt voor puur speelplezier. Baby's houden van knuffelen en dat kan goed met deze lieve zachte babypop. Als dit popje neergelegd wordt sluiten de oogjes. Dit popje geeft net als alle andere poppen van Corolle een zachte vanille geur af. Haar lijf is zacht en haar hoofd en ledematen zijn van vinyl. Ze is 30 cm en geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden.

Prijs : € 39.95
 
Corolle grote aankleedpop
Corolle grote aankleedpop

Deze mooie pop is ongeveer zo groot als een baby van 3 maanden (52 cm.). Ze heeft alleen ondergoed aan, maar past echte babykleertjes (maat 52). De pop heeft een zacht lijf waardoor je ook goed kunt knuffelen. Verder heeft ze natuurlijk ook slaapoogjes. Baby's slapen graag een poosje. Geschikt voor in bad?: Nee Kan de pop staan?: Nee Slaapoogjes: Ja Lijfje: zacht Afmeting: 52 cm LeeftijdVanaf 3 jaar Kleur ogenBlauw

Prijs : € 65.00
 
Naar bovenkant pagina

Corolle knuffel muziek nachtlamp grenadine

Corolle knuffel muziek nachtlamp grenadine
Klik voor meer details

Het zachte babypopje is een heerlijk knuffelpopje als een nachtlampje en een muziekdoosje in ιιn. Wanneer de tijd komt om te gaan slapen, zal het knuffelkonijn met een druk op haar zachte buikje 5 minuten een lichtje uitstralen. Samen met de zachte melodietjes zal de kleine zo weg dromen. Het speelgoedpopje heeft een zacht lijfje, hoofdje, armpjes en beentjes. Alleen het gezichtje en de handjes zijn van buigzaam vinyl en hebben een zachte geur van vanille. De sprekende bruine oogjes en haartjes zijn geschilderd. De lippen zijn getuit voor een speen of een melkflesje. Met ingeweven label waar de naam van het kind kan worden opgeschreven. - Voor de leeftijd vanaf de geboorte. - De pop is 30 cm lang. - Muziekdoosje heeft 8 verschillende melodietjes. - Muziek gaat automatisch uit of met de stopknop. - De pop kan in de wasmachine zonder muziekdoosje.

Prijs : € 35.00
 
Corolle knuffelpop

Corolle knuffelpop
Klik voor meer details

Deze 30 cm grote zachte pop is de eerste knuffelpop voor baby's. De pop heeft een zacht lichaam. Het gezicht is gemaakt van soepel vinyl en verspreidt een aangename geur van vanille. In het hartvormig zakje op de slaapzak ligt een bijtring, die gebruikt kan worden door zowel de pop en uw baby. De pop heeft blauwe ogen. Dit charmante pop is geschikt voor een baby vanaf de geboorte.

Prijs : € 29.99
 
Corolle Louise
Corolle Louise

Louise heeft blauwe knipperogen, een stoffen lijfje en vinyl ledematen. Ze draagt een grijs shirt met roze details en roze broekje. Ze is 36 cm groot, ruikt lekker naar vanille en is een vriendin voor het leven. Ze wil graag knuffelen en schone kleertjes aan. Doordat de pop gevuld is met korreltjes blijft ze zitten en liggen op de manier hoe je haar hebt neergezet. Dit popje kan ook op haar duimpje of speentje sabbelen. Net een echte baby!

Prijs : € 49.99
 
Naar bovenkant pagina

Corolle muziek en nachtlampje fbd09

Corolle muziek en nachtlampje fbd09
Klik voor meer details

Het zachte babypopje is zowel een heerlijk knuffelpopje als een nachtlampje en een muziekdoosje in ιιn, speciaal voor de allerkleinsten. Bij druk op haar zachte buikje zal ze 5 minuten een kalmerend licht uitstralen. Samen met de zachte melodietjes zal de kleine zo in slaap gesust worden. Een onafscheidelijke knuffelpop. Het babypopje heeft een mutsje op met berenoren. De kleding van het knuffelbeertje is van verschillende zachte stoffen. Armpjes en beentjes zijn makkelijk vast te pakken. Het muziekdoosje heeft 8 verschillende melodietjes, die samen in totaal 22 minuten duren. De muziek en het licht gaan automatisch uit of met de stopknop. Het speelgoedpopje heeft een zacht lijfje, hoofdje, armpjes en beentjes. Alleen het gezichtje en de handjes zijn van buigzaam vinyl en hebben een zachte geur van vanille. De lippen zijn getuit voor een speen of een melkflesje. Met ingeweven label waar de naam van het kind kan worden opgeschreven. Het popje is geschikt voor baby's vanaf de geboorte. Afmeting: 30 cm. Machine-wasbaar zonder het muziekdoosje (deze kan eruit gehaald worden). Zachtjes centrifugeren. Werkt op 2x AA batterijen, niet inbegrepen.

Prijs : € 37.50
 
Draagbedje met pop Kady.

Draagbedje met pop Kady.
Klik voor meer details

Stoffen popje Kady met de bruine staartjes ligt te wachten in haar bloemenbedje, maar ze vindt gaan wandelen met haar kleine mama ook heel leuk !Wasbaar in de machine op 30°. 30 cm. 26 cm.

Prijs : € 26.99
 
Draagbedje met popje Lucy.

Draagbedje met popje Lucy.
Klik voor meer details

Popje Lucy met de blonde vlechtjes ligt vredig te slapen in haar bloemenbedje, maar ze vindt gaan wandelen met haar kleine mama ook heel leuk !Wasbaar in de machine op 30°. 30 cm.

Prijs : € 26.99
 
Naar bovenkant pagina

Fietsmandje riet.

Fietsmandje riet.
Klik voor meer details

Ideaal om de kleine spulletjes mee te nemen op je fietstocht dit fietsmandje. Met de twee haken makkelijk vast te haken op de fiets en met het handvat makkelijk mee te nemen. 25 X 30 X 55 CM.

Prijs : € 14.99
 
Fietsstoeltje voor de pop.

Fietsstoeltje voor de pop.
Klik voor meer details

Het ideale fietsstoeltje voor pop of teddybeer. Met een leuk vichy roos kussentje voor het comfort van de knuffel.18 X 20 X 26 CM.

Prijs : € 22.50
 
Pop Lena

Pop Lena
Klik voor meer details

Babypop Lena is een heerlijk zachte knuffelpop. Met haar lieve snoetje en warrige blonde haardos ziet ze er schattig uit. Omdat ik zacht ben en geen onderdelen heb kan zelfs de allerkleinste poppenmoeder, of vader natuurlijk, veilig met me spelen. Het slaappakje is van zachte fleece en kan ook uit. 39 cm. Vanaf 1 jaar.

Prijs : € 29.95
 
Naar bovenkant pagina

Pop Paola Reina Bubbles

Pop Paola Reina Bubbles
Klik voor meer details

Baby popje bubbles is 34 cm, heeft een zacht lichaam en vinyl ledematen. Ze kan mee in bad omdat ze waterafstotend is en droogt snel. Ze heeft een badeendje bij zich. Ze heeft een heerlijke vanille geur en wordt geleverd in een mooie doos.

Prijs : € 22.50
 
Pop Sonia.

Pop Sonia.
Klik voor meer details

Lieve pop "Sonia" van het merk Paola Reina. Ze heeft een zacht lijfje en is 35 cm groot. Ze heeft een mooi pakje aan, een mutsje op en een speentje bij zich. Verpakt in een prachtige cadeaudoos.

Prijs : € 32.95
 
Pop stof Ava

Pop stof Ava
Klik voor meer details

Schattig popje van stof met losse kleertjes die dus uit kunnen. Ava is 30 cm. en is geschikt voor kinderen vanaf 0 jaar.

Prijs : € 16.99
 
Naar bovenkant pagina

Pop stof Kelly

Pop stof Kelly
Klik voor meer details

Deze lieve pop heet Kelly en is 35 cm. groot. Ze heeft een lief bloemetjesjurkje aan met een vestje. Kelly is geschikt voor kinderen vanaf 0 jaar.

Prijs : € 16.99
 
Pop stof Poppy

Pop stof Poppy
Klik voor meer details

Schattig popje van stof met losse kleertjes die dus uit kunnen. Poppy is 25 cm. en is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

Prijs : € 12.99
 
Pop stof Sophia

Pop stof Sophia
Klik voor meer details

Schattig popje van stof met losse kleertjes die dus uit kunnen. Sophia is 25 cm. en is geschikt voor kinderen vanaf 0 jaar.

Prijs : € 16.99
 
Naar bovenkant pagina

Pop stof Sophie

Pop stof Sophie
Klik voor meer details

Schattig popje van stof met losse kleertjes die dus uit kunnen. Sophie is 25 cm. en is geschikt voor kinderen vanaf 0 jaar.

Prijs : € 12.99
 
Poppen kledingsetje lichtblauw met hertje

Poppen kledingsetje lichtblauw met hertje
Klik voor meer details

Schattig jurkje met T-shirt en haarstrikjes. Kleding met klitteband sluit, dus kanmakkelijk aan en uit. Geschikt voor de popjes tussen de 25 en 35 cm.

Prijs : € 8.99
 
Poppen kledingsetje lichtblauwe jas met muts

Poppen kledingsetje lichtblauwe jas met muts
Klik voor meer details

Wollige jas met bijbehorende muts. De jas sluit klitteband, dus makkelijk aan en uit kan. Geschikt voor de popjes tussen de 25 en 35 cm.

Prijs : € 8.99
 
Naar bovenkant pagina

Poppen kledingsetje lila

Poppen kledingsetje lila
Klik voor meer details

Schattig jurkje met vestje dat met klitteband sluit, dus makkelijk aan en uit kan. Geschikt voor de popjes tussen de 25 en 35 cm.

Prijs : € 8.99
 
Poppen kledingsetje pyjama

Poppen kledingsetje pyjama
Klik voor meer details

Schattige roze pyjama dat met klitteband sluit, dus makkelijk aan en uit kan. Geschikt voor de popjes tussen de 25 en 35 cm.

Prijs : € 8.99
 
Poppen kledingsetje roze jas met muts

Poppen kledingsetje roze jas met muts
Klik voor meer details

Wollige jas met bijbehorende muts. De jas sluit klitteband, dus makkelijk aan en uit kan. Geschikt voor de popjes tussen de 25 en 35 cm.

Prijs : € 8.99
 
Naar bovenkant pagina

Poppen kledingsetje roze lichtblauw

Poppen kledingsetje roze lichtblauw
Klik voor meer details

Schattig jurkje met vestje dat met klitteband sluit, dus makkelijk aan en uit kan. Geschikt voor de popjes tussen de 25 en 35 cm.

Prijs : € 8.99
 
Poppen: Schommelbed

Poppen: Schommelbed
Klik voor meer details

Schommelbed. Mooi afgewerkt, goede kwaliteit. In de populaire kleur roze. Inclusief matrasje, dekbed en kussentje. 37 x 53 x 29 cm.

Prijs : € 39.99
 
Poppen: Schommelwieg

Poppen: Schommelwieg
Klik voor meer details

Mooi schommelbedje voor een pop tσt 50 cm. Exclusief dekbed setje (dus niet zoals op de foto).

Prijs : € 29.99
 
Naar bovenkant pagina

Poppenbedje met bekleding

Poppenbedje met bekleding
Klik voor meer details

Het ideale houten bedje met bloemenbekleding om pop of teddy te slapen te leggen. Kompleet met matrasje, dekentje en kussentje met bloemetjes. 50 X 30 X 25 CM

Prijs : € 39.99
 
Poppendraagzak

Poppendraagzak
Klik voor meer details

Zo kan de pop altijd met je mee. Geschikt voor de gemiddeld grote en grote babypoppen.

Prijs : € 10.99
 
Poppenslaapzak braam

Poppenslaapzak braam
Klik voor meer details

Zo blijft je babypop lekker warm. Geschikt voor alle gemiddeld grote en grote babypoppen.

Prijs : € 11.99
 
Naar bovenkant pagina

Poppenslaapzak roze

Poppenslaapzak roze
Klik voor meer details

Zo blijft je babypop lekker warm. Geschikt voor alle gemiddeld grote en grote babypoppen.

Prijs : € 11.99
 
Poppenwagen of -bed: dekbedset B.

Poppenwagen of -bed: dekbedset B.
Klik voor meer details

Een tweedelig setje voor in een poppenbed of poppenwagen. 35 cm. lang, 32 cm. breed.

Prijs : € 8.99
 
Poppenwagen of -bed: dekbedset C.
Poppenwagen of -bed: dekbedset C.

Dit is een dekbedsetje waarmee je je poppenwagen of bedje op verschillende manieren kan opmaken. Lief roze met wit. Afmeting: 49 x 30 cm (H x B)

Prijs : € 13.95
 
Naar bovenkant pagina

Poppenwagen of -bed: dekbedset D.
Poppenwagen of -bed: dekbedset D.

Een driedelig setje voor in een poppenbed of poppenwagen. Rood met kleine witte stipjes. Het onderste dekje is cm.

Prijs : € 12.50
 
Poppenwagen of -bed: dekbedset E.
Poppenwagen of -bed: dekbedset E.

Een driedelig dekbedsetje voor poppenbed of poppenwagen. Het onderste dekje (matrasje) is cm. Licht roze met donker roze hartjes.

Prijs : € 13.99
 
Poppenwagen of bed dekbedset A

Poppenwagen of bed dekbedset A
Klik voor meer details

Prinsessen slapen in zulke bedden. Prachtig dekbedsetje van katoen met satijnen bandjes. Kussen = 22 x 10 cm, Dekje = 41 x 31 cm, matras = 54 x 25 cm.

Prijs : € 13.99
 
Naar bovenkant pagina

Poppenwagen riet

Poppenwagen riet
Klik voor meer details

Poppenwagen van riet. Bekleed met rode stof en inclusief dekbedsetje. Met rubber loopvlak op de wieltjes.

Prijs : € 45.00
 
Poppenwagen riet fuchsia stip

Poppenwagen riet fuchsia stip
Klik voor meer details

Poppenwagen van riet. Voorzien van kunststof wielen. Handgemaakt. Voorzien van een vaste kap. Mooie roze bekleding met witte stippen. Afmeting: L 46 x B 25.5 cm Duwhoogte: ca 57 cm.

Prijs : € 42.50
 
Poppenwagen riet licht roze

Poppenwagen riet licht roze
Klik voor meer details

Poppenwagen van riet. Voorzien van houten wielen. Handgemaakt. Voorzien van een vaste kap. Mooie roze ruit bekleding.. Afmeting: L 46 x B 25.5 cm Duwhoogte: ca 57 cm.

Prijs : € 45.00
 
Naar bovenkant pagina

Poppenwagen riet roze

Poppenwagen riet roze
Klik voor meer details

De traditionele poppenwagen in riet. Ideaal voor de uitstap met pop of beer. Licht, handig en op maat van de kinderen. Wordt geleverd met bloemetjes bekleding (matras, dekentje en kussentje) en met houten wielen. 37 X 25 X 54 CM

Prijs : € 55.00
 
Poppenwagen rood

Poppenwagen rood
Klik voor meer details

Zeer degelijke houten poppenwagen. De kap van de poppenwagen is omhoog en omlaag te bewegen. Exclusief dekje. Bijpassende dekjes in verschillende kleuren, zijn los verkrijgbaar.

Prijs : € 99.00
 
Poppenwagen roze

Poppenwagen roze
Klik voor meer details

Zeer degelijke houten poppenwagen. De kap van de poppenwagen is omhoog en omlaag te bewegen. Exclusief dekje. Bijpassende dekjes in verschillende kleuren, zijn los verkrijgbaar.

Prijs : € 99.00
 
Naar bovenkant pagina

Rugzak met poppendrager

Rugzak met poppendrager
Klik voor meer details

Een rugzakje voor een poppenmoeder van Corolle. Het heeft een speciaal vakje met ronde openingen aan de onderkant en klittenbandjes aan de bovenkant zodat de babypop meegenomen kan worden. Het is geschikt voor babypoppen van 30 cm. In het rugzakje kunnen alle spulletjes voor de speelgoedpop opgeborgen worden. Het sluit met een rits. De schouderbanden zijn met klittenband verstelbaar. Uitgevouwen heeft het rugzakje een lengte van 26 cm.

Prijs : € 29.99
 

Altijd als eerste op de hoogte van updates en nieuwe producten?

De Houtduif Mailing lijst

Alle weergegeven prijzen in EURO. Prijzen zijn inclusief BTW .

Powered by winkeltjes.net
Een product van CompanyOnNet Webdesign & Internet Services

Sitemap